Städfirma Lund

Höstrabatt!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmo
Städbolaget i Lund
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmo

Quality cleaning. Simply.

Er lokala leverantör

Med bas i centrala Lund levererar vi professionella städtjänster till privat- och företagskunder i Lund och Malmö med omnejd. Det som skiljer oss från andra städbolag är att vi är extremt petiga med städkvaliteten samtidigt som vi alltid prioriterar miljön. Vi brinner för nöjda kunder och för att leverera en hållbar tjänst.

Tillsammans mot ett grönare Skåne

Vår planet är det viktigaste vi har och vi på Cleantec tror att det vi bidrar med faktiskt kan göra skillnad. Vår ambition är att bli södra Sveriges grönaste städbolag och vi jobbar dagligen med att utveckla vårt miljöarbete.

Företagstjänster

Byggstädning | Storstädning

På samma effektiva sätt som vi utför flyttstädning erbjuder vi även professionell storstädning och byggstädning till företag i Lund och Malmö med omnejd.

Flyttstädning Företag

Vi flyttstädar både stora och små lokaler och använder oss endast av miljövänliga produkter, självklart kan vi hjälpa er med fönsterputsningen också!

Fönsterputs företag

Vi erbjuder marknadens troligen grönaste puts, som värnar lite extra om miljön då vi använder oss av 100% återvunna putsdukar samt minimalt med rengöringsmedel.

Kontorsstädning

Dammig kontorsplats? Vi erbjuder högkvalitativ kontorsstädning och butiksstädning till företagskunder i Lund och Malmö med omnejd.

Mattvätt

Vi utför professionell mattrengöring till företag. En ordentlig mattrengöring bidrar till ett mer dammfritt inomhusklimat och en bättre arbetsmiljö för personal och kunder!

Ni är i gott sällskap

Carspect_logo_neg_RGB
PM_logo_red_2rad
loga po rebrandingu 2023
Kudu

PrivaTtjänster

Flyttstädning

Visste du att en flyttstädning som bokas med oss garanterat blir 100% godkänd? Vi medverkar nämligen alltid på städbesiktning och innehar nöjd kund-garanti.

Flyttstädning student

Är du student och bor i Lund? Då hjälper vi gärna dig med en miljösmart flyttstädning. Töm din bostad och lämna in nycklarna till oss så fixar vi resten!

Fönsterputs

Vi på Cleantec är proffs på fönsterputsning och erbjuder privatkunder i Lund med omnejd marknadens troligen grönaste puts, och det blir skinande rent!

Hemstädning - Engångsuppdrag

Luta dig tillbaka och låt oss ta hand om städningen -utan avtalsbindning.

Mattvätt | Möbelrengöring

En ordentlig rengöring bidrar till ett mer dammfritt inomhusklimat samtidigt som mattan/möbeln håller sig fräsch och får en längre livslängd.

Storstädning

Vi utför professionell storstädning till privat-och företagskunder i Lund med omnejd. Alltid med nöjd-kund garanti!

Visningsstädning

Med vår visningsstädning får ni ett skinande, väldoftande hem och dessutom kan ni känna er extra trygga med vår nöjd kund-garanti.

Kundrecensioner

"Hela upplevelsen var väldigt smidig och stressfri. Jag bokade en flyttstädning från Cleantec. De är professionella och punktliga. De gjorde ett fantastiskt jobb med att städa och flyttbesiktningen gick väldigt bra. De var med vid utflyttningsbesiktningen och lämnade till och med tillbaka nycklarna till servicecentret. De är fantastiska på vad de gör och jag skulle definitivt anlita dem igen och skulle rekommendera dem."
Arti Jadav
"Verkligen supernöjd med mitt val att anlita Cleantec. De var verkligen super snälla, professionella och de var snabba att svara på mina frågor gällande deras service. Jag rekommenderar stark att anlita Cleantec, ni kommer inte bli missnöjda."
Christoffer Sörensson
"Som student blev jag mycket positivt överraskad över hur smidigt det var att anlita Cleantec! Behövde bara lämna in mina nycklar mitt i Lund och sedan sköter de städ, går på besiktningen och lämnar till sist nycklarna på Sparta! Allt till ett rimligt pris också anser jag! Sparade mig flera turer in till Lund!"
Drajan Dreifaldt
"Bra service! Snabba svar och inget krångel. Flyttade ut från en studentlägenhet och dom fixade städning, besiktning och inlämning av nycklar till ett rimligt pris."
Erik Lundberg
"Städningen var perfekt. Mycket professionell och mycket bra kommunikation. Rekommenderas varmt."
François de Felix
"Excellent!"
Georges André

Följ oss på sociala medier!